Onderhoud

Bij Hendriks machines kan je naast het kopen van tuinmachines ook terecht voor het onderhoud van tuinmachines zoals grasmaaiers, zitmaaiers, haagscharen en nog meer. Naast de merken die we zelf aanbieden, zoals de automower van Husqvarna, kan je ook voor alle andere merken bij ons terecht, inclusief tuingereedschap. Neem simpelweg contact met ons op en dan kijken we samen wat er mogelijk is. Door ons breed gamma van machines en leveranciers kunnen we van de meeste grote merken aan wisselstukken komen. We zullen altijd in de mate van het mogelijke steeds een oplossing voor jouw en jouw tuinmachines trachten te zoeken, ook voor de machines die niet bij ons gekocht zijn.

Onze aanpak voor het onderhoud van jouw tuinmachines

In ons werkatelier houden we ons voor het onderhoud van alle machines strikt aan een checklist zodat er zeker niets vergeten wordt. Zo krijgt jouw machine alle aandacht die het verdient. Deze checklist kan je tevens ook zelf downloaden. Daarnaast garanderen we dat we, naast de olie en bougies, alleen vervangen wat door slijtage en gebruik strikt noodzakelijk is of als het is voorgeschreven is door de fabrikant. Heb je een robotmaaier van Husqvarna? De automowers worden uitgebreid getest op onze testbank die specifiek is ontwikkeld voor Husqvarna robotmaaiers. Ook besteden wij veel aandacht aan elektronica en software, aangezien steeds meer machines hiermee uitgerust worden. In ons onderhoudspakket wordt het up-to-date houden van deze software dus alsmaar belangrijker en zal in de toekomst steeds meer aandacht krijgen.

We werken met een vaste prijs voor onderhoud van de meeste machines. In deze prijs is motorolie en bougie inbegrepen. Alle andere wisselstukken worden separaat aangerekend. Neem contact met ons op voor meer informatie of als je een aanvraag wilt doen voor het onderhoud van jouw tuinmachine.

Checklist onderhoud tuinmachines

Download nu onze checklist voor onderhoud van je machine.