Hieronder vind je een overzicht en meer informatie over alle merken die wij aanbieden. Hendriks Machines biedt het volledige gamma van de onderstaande merken aan. Mocht de tuinmachine die je zoekt niet in onze webshop staan, neem dan zeker contact met ons op! Dan kunnen we je persoonlijk verder helpen. Al deze merken zijn specifiek gekozen door onze specialisten zodat onze klanten het optimale uit hun aankoop kunnen halen.

Husqvarna

Ons hoofdmerk is Husqvarna. Dit was een voor de hand liggende keuze aangezien zij vooruitstrevende technologie met een Scandinavisch oog voor ergonomie en kwaliteit combineren. De kwaliteit van de kettingzagen en de robotmaaiers (automowers) hebben geen enkele uitleg nodig. Deze machines bepalen namelijk al jaren de kwaliteitsstandaard in hun gamma. Naast de kettingzagen en robotmaaiers, bieden wij ook bladblazers, combimachines, bosmaaiers en haagscharen van Husqvarna aan. Deze hebben dezelfde innovatieve motorentechnologie als de bekende kettingzagen.

Val je meer op accugereedschap in plaats van op verbrandingsmotoren? Geen probleem. Het volledige Husqvarna accugamma is erg volledig en staat al jaren aan de top. Daarnaast zijn alle accu’s volledig uitwisselbaar tussen alle type machines. Zoek je liever een grasmaaier op accu met een maaibreedte van 53 cm? Ook dat is geen probleem bij Husqvarna. Daarnaast hebben we ook nog een breed gamma van benzine- en accumaaiers die uitgerust zijn met bluetooth, zodat je perfect de status van je machine met de Husqvarna connect-app kan uitlezen.

Ook bieden we Husqvarna-riders aan. Wil je een zitmaaier die switcht van maaien naar mulchen vanaf de stoel? Husqvarna heeft het. De riders van Husqvarna zijn uniek in hun gamma.

Voor alle toebehoren, tot zelfs veiligheidskledij toe, heeft Husqvarna een oplossing. Om het gamma volledig te maken biedt het merk ook hoge drukreinigers, stofzuigers en nog vele andere machines aan.

 

Shindaiwa / Echo

Shindaiwa is het tweelingzustermerk van Echo. Met een robuust gamma van handgedragen machines zijn zij een perfecte aanvulling voor het Husqvarna gamma. Door hun hoge kwaliteitsstandaard zijn Echo en Shindaiwa in België reeds jaren aan een opmars bezig. Shindaiwa biedt een mooi gamma aan combimachines, blad zuiger/blazers, kettingzagen enzovoorts. Indien je je gading niet vindt in het Husqvarna gamma, zal je het zeker en vast vinden bij Shindaiwa.

 

Jo Beau

Jo Beau is een Belgisch bedrijf met zijn roots in West Vlaanderen. Het is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Jozef Beauprez in Brugge. In 1998 kwam de eerste mobiele houtversnipperaar op de markt. Ondertussen heeft Christophe zijn vader Jozef opgevolgd en is de toekomst verzekerd. Belangrijk voor ons om levering van wisselstukken te kunnen blijven garanderen, voor ons de basis om een leverancier te selecteren.

Naast een breed gamma hakselaars bouwt Jo Beau stronkenfrezen en verticuteermachines. Door zijn eigen trommeltechnologie zijn de hakselaars van Jo Beau onklopbaar in het verwerken van takken met en zonder groen. Iedere hakselaar kan gepersonaliseerd worden door toevoegen van diverse opties.

Neem eens een kijkje in onze webshop of op www.jobeau.eu of vraag een gratis demo aan.

Wiper

 

De Wiper robotmaaiers zijn de focus van Wiper’s jarenlange ervaring op het gebied van automatisch maaien. Al meer dan 15 jaar vertegenwoordigt Wiper het beste van wat robotmaaiers te bieden hebben: efficiëntie, betrouwbaarheid en hoge prestaties.

Grillo

Grillo S.p.A. ontwerpt en produceert al meer dan 65 jaar professionele machines voor zowel landbouw als groenonderhoud, waarbij de producten niet alleen geschikt zijn voor professioneel maar ook voor huishoudelijk gebruik.

Dankzij zijn hoogopgeleide en gekwalificeerde personeel, maakt Grillo het werk van de operators comfortabeler door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe technische oplossingen. Elke machine ondergaat zeer veeleisende kwaliteitstests om de betrouwbaarheid ervan te beoordelen, in overeenstemming met de huidige Europese normen.

Grillo S.p.A. gebruikt de ultieme hoogtechnologische gereedschappen om haar machines te produceren (bijv. Lasergesneden, robotica, semi-automatische assemblageketen) en heeft vier productievestigingen in de omgeving van Cesena (Italië).

Jaarlijks worden meer dan 20.000 machines van meer dan 50 verschillende modellen vervaardigd en gedistribueerd in 55 landen over de vijf continenten.

Shibaura

 IHI Shibaura werd in 1950 opgericht door twee bedrijven, Toshiba (Tokyo-Shibaura-Engineering) en IHI (Ishikawajima Harima Industries). Oorspronkelijk begon het bedrijf als fabrikant van lichte en zware motoren. Pas in 1961 voltooiden ze een tractorfabriek voor de productie van tractoren tot 40 pk, in 2- en 4-wielversies. In 1978 werd de eerste serie trekkers van meer dan 50 pk in productie genomen. IHI Shibaura is nog een relatief jong bedrijf en is erg snel gegroeid ten opzichte van Europese normen. Op dit moment vindt de productie plaats in drie fabrieken.