Hieronder vind je een overzicht en meer informatie over alle merken die wij aanbieden. Hendriks Machines biedt het volledige gamma van de onderstaande merken aan. Mocht de tuinmachine die je zoekt niet in onze webshop staan, neem dan zeker contact met ons op! Dan kunnen we je persoonlijk verder helpen. Al deze merken zijn specifiek gekozen door onze specialisten zodat onze klanten het optimale uit hun aankoop kunnen halen.

Husqvarna

Ons hoofdmerk is Husqvarna. Dit was een voor de hand liggende keuze aangezien zij vooruitstrevende technologie met een Scandinavisch oog voor ergonomie en kwaliteit combineren. De kwaliteit van de kettingzagen en de robotmaaiers (automowers) hebben geen enkele uitleg nodig. Deze machines bepalen namelijk al jaren de kwaliteitsstandaard in hun gamma. Naast de kettingzagen en robotmaaiers, bieden wij ook bladblazers, combimachines, bosmaaiers en haagscharen van Husqvarna aan. Deze hebben dezelfde innovatieve motorentechnologie als de bekende kettingzagen.

Val je meer op accugereedschap in plaats van op verbrandingsmotoren? Geen probleem. Het volledige Husqvarna accugamma is erg volledig en staat al jaren aan de top. Daarnaast zijn alle accu’s volledig uitwisselbaar tussen alle type machines. Zoek je liever een grasmaaier op accu met een maaibreedte van 53 cm? Ook dat is geen probleem bij Husqvarna. Daarnaast hebben we ook nog een breed gamma van benzine- en accumaaiers die uitgerust zijn met bluetooth, zodat je perfect de status van je machine met de Husqvarna connect-app kan uitlezen.

Ook bieden we Husqvarna-riders aan. Wil je een zitmaaier die switcht van maaien naar mulchen vanaf de stoel? Husqvarna heeft het. De riders van Husqvarna zijn uniek in hun gamma.

Voor alle toebehoren, tot zelfs veiligheidskledij toe, heeft Husqvarna een oplossing. Om het gamma volledig te maken biedt het merk ook hoge drukreinigers, stofzuigers en nog vele andere machines aan.

Shindaiwa

Shindaiwa is het tweelingzustermerk van Echo. Met een robuust gamma van handgedragen machines zijn zij een perfecte aanvulling voor het Husqvarna gamma. Door hun hoge kwaliteitsstandaard zijn Echo en Shindaiwa in België reeds jaren aan een opmars bezig. Shindaiwa biedt een mooi gamma aan combimachines, blad zuiger/blazers, kettingzagen enzovoorts. Indien je je gading niet vindt in het Husqvarna gamma, zal je het zeker en vast vinden bij Shindaiwa.

Orec

Orec is onder andere gekend om zijn robuuste grasmaaiers en klepelmaaiers. Als aanvulling op Husqvarna zijn de cardan aangedreven grasmaaiers van het hoogste kwaliteitsniveau. Bij Hendriks Machines bieden wij loopmaaiers met en zonder hydrostaat aan. Zoek je een machine met een zware professionele toepassing of een machine waar je een generatie mee verder wil, kijk dan zeker eens bij Orec.

Alko

Heb je een kleine tuin en zoek je een eenvoudige machine aan een schappelijke prijs, dan zal je zeker je gading vinden bij Alko. Het Alko gamma is erg volledig en scherp in prijs. In hun toepassingsniveau moeten ze zeker voor geen enkele machine onderdoen.

Eliet

Zoek je een hakselaar of verticuteermachine van topniveau, dan zit je goed met Eliet. Deze Belgische machinebouwer bepaalt al jaren de kwaliteitsstandaard van dit type machines. Je kan ze vinden van groot tot klein, met verbrandingsmotor of elektrisch.

Bahco

Tot slot bieden we Bahco aan. Hier hebben we een uitgebreid gamma van snoeigereedschap, van professioneel materiaal tot snoeigereedschap voor particulier gebruik. We bieden hier een volledig gamma aan messen van gehard staal die perfect te slijpen zijn of waar vervangmesjes voor geleverd kunnen worden.