Onderhoud Tuinmachines

Bij Hendriks machines kan je naast het kopen van tuinmachines ook terecht voor het onderhoud van tuinmachines zoals grasmaaiers, zitmaaiers, haagscharen en nog meer. Naast de merken die we zelf aanbieden, zoals de automower van Husqvarna, kan je ook voor alle andere merken bij ons terecht, inclusief tuingereedschap. Neem simpelweg contact met ons op en dan kijken we samen wat er mogelijk is. Door ons breed gamma van machines en leveranciers kunnen we van de meeste grote merken aan wisselstukken komen. We zullen altijd in de mate van het mogelijke steeds een oplossing voor jouw en jouw tuinmachines trachten te zoeken, ook voor de machines die niet bij ons gekocht zijn.

Onze aanpak voor het onderhoud van jouw tuinmachines

In ons werkatelier houden we ons voor het onderhoud van alle machines strikt aan een checklist zodat er zeker niets vergeten wordt. Zo krijgt jouw machine alle aandacht die het verdient. Deze checklist kan je tevens ook zelf downloaden. Daarnaast garanderen we dat we, naast de olie en bougies, alleen vervangen wat door slijtage en gebruik strikt noodzakelijk is of als het is voorgeschreven is door de fabrikant. Heb je een robotmaaier van Husqvarna? De automowers worden uitgebreid getest op onze testbank die specifiek is ontwikkeld voor Husqvarna robotmaaiers. Ook besteden wij veel aandacht aan elektronica en software, aangezien steeds meer machines hiermee uitgerust worden. In ons onderhoudspakket wordt het up-to-date houden van deze software dus alsmaar belangrijker en zal in de toekomst steeds meer aandacht krijgen.

We werken met een vaste prijs voor onderhoud van de meeste machines. In deze prijs is motorolie en bougie inbegrepen. Alle andere wisselstukken worden separaat aangerekend. Neem contact met ons op voor meer informatie of als je een aanvraag wilt doen voor het onderhoud van jouw tuinmachine.

Checklist onderhoud tuinmachines

Download nu onze checklist voor onderhoud van je machine.

Download de checklist voor onderhoud van jouw tuinmachines

Eigen Leverdienst

GRATIS levering en opstart machine aan huis vanaf €500 

Wil je een machine bestellen, maar ben je niet zeker hoe alles uit te pakken? Dat is geen enkel probleem. Als een extra service bieden wij een eigen leveringsdienst voor bestellingen van machines vanaf €500 binnen Limburg.
De machines worden, na afspraak, thuis gebruiksklaar afgeleverd. Daarnaast geven we ter plekke alle noodzakelijke uitleg zodat je jouw machine zonder problemen kan opstarten en er zorgeloos mee aan de slag kan. Ook kunnen robotmaaiers, indien gewenst, door ons geplaatst en opgestart worden.

Zijn er achteraf toch nog vragen, dan kan je natuurlijk steeds bij ons terecht.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor leveringen van onderdelen of toebehoren werken we altijd samen met onze vaste partner bpost.

Verhuurdienst Tuinmachines

Heb je een verticuteermachine, hakselaar of tuinfrees voor een beperkte periode nodig? Gelukkig is het bij Hendriks Machines nu ook mogelijk om tuinmachines te huren. Naast de verkoop en het onderhoud van alle tuinmachines beschikt Hendriks Machines ook over een uitgebreide verhuurdienst. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze huurvoorwaarden. Omdat deze service voor zowel particulieren als professionelen geldt, kun je steeds beschikken over een kwalitatieve machine. Daarnaast vernieuwen we ons machinepark regelmatig, waardoor je altijd over een machine in topvorm beschikt.

Vraag nu een offerte aan.